Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ξεφορτώσου τα κιλά των γιορτών με το κατάλληλο χτένισμα!

Ο ψηλός κότσος σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη!Το νέο έτος φέρνει μαζί του νέες προσδοκίες και για το τριχωτό της κεφαλής σου και εσύ δεν ξέρεις ποια είναι αυτά τα χτενίσματα που θα σε μεταμορφώσουν. Η νέα χρονιά σε βάζει σε νέα στιλιστικά μονοπάτια και εσύ δεν έχεις παρά να δεις ποια είναι τα χτενίσματα που θα σε κερδίσουν τη νέα χρονιά!....



Γενικά: το κατάλληλο χτένισμα στων μαλλιών σου έχει την ιδιότητα να σου αφαιρεί κιλάκια και ειδικά τώρα μετά τις γιορτές είναι το παν να θέλεις να καμουφλάρεις αυτά που πήρες!

Ναι στο μήκος: αν το μαλλάκι σου είναι μακρύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην "δείξουν" τα κιλάκια που πήρες, γι’ αυτό ότι και να κάνεις μην προτιμήσεις να κόψεις τουλάχιστον τώρα κοντό το μαλλάκι σου!

Ίσιο και μακρύ: το ίσο και μακρύ μαλλάκι κάνει το προσωπάκι σου να φαίνεται πιο μακρόστενο και άρα σου κόβει κιλάκια!

Η φράντζα, οι αφέλειες και τα άλλα δεινά:  η φράντζα πρέπει είναι μακριά και λεπτή για να αφαιρέσεις κιλάκια! Πριν πας να κουρευτείς δες από ποια μεριά σου ταιριάζει καλύτερα η φράντζα : δεξιά, αριστερά ή στη μέση και θυμήσου ότι η φράντζα δημιουργεί μια νοητή οριζόντια γραμμή στο πρόσωπο σου πράγμα που δεν είναι ότι καλύτερο αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη αφού σε κάνει να δείχνεις πιο γεμάτη. Προτίμησε τις αφέλειες που πέφτουν πιο ανάλαφρα στο μέτωπο σου και δεν έχουν αυστηρή γραμμή για να δώσεις στιλ στα μαλλάκια σου και να ανανεωθείς!
Τιπ: οι μακριές αφέλειες είναι ότι πρέπει όχι μόνο για να ανανεώσεις το στιλ σου αλλά και για δείξεις λεπτότερη! Ακόμη και με ένα κούρεμα καρέ οι μακριές αφέλειες αφαιρούν πόντους!

Ναι στην αλογοουρά και τον ψηλό κότσο: θες να δείχνεις ψηλή και λεπτή σαν αλογάκι; Τότε η αλογοουρά είναι ότι καλύτερο, αφού κάνει το λαιμό σου να δείχνει πιο ψηλό! Γενικά τα χτενίσματα που κρατούν  τα μαλλιά σου ψηλά, όπως μια αλογοουρά ή ένα πιάσιμο σε στιλ κότσου σου δίνουν επιπλέον πόντους χτενίσματος- ενώ σου αφαιρούν πόντους- και τελικά σου χαρίζουν πιο λεπτή όψη!

Στο πλάι: γενικά έχε κατά νου ότι χωρίζοντας τα μαλλάκια σου και πιάνοντας τα στο ένα πλάι , δημιουργείς ένα παιγνιδιάρικο χτένισμα που αφήνει το πρόσωπο σου σε κοινή θέα ενώ ταυτόχρονα κρύβει τα λίγο πρησμένα από τα γλυκά των γιορτών μαγουλάκια σου και είναι δυνατόν να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις και γωνίες!


Χρώματα: αν το παράκανες λιγάκι με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες τότε δεν έχεις παρά να αλλάξεις έστω και για ένα μήνα (μέχρι να τα χάσεις) και το χρωματάκι των μαλλιών σου! Παίξε με τις ανταύγειες οι οποίες θα χαρίσουν παιχνιδιάρικη διάθεση στα μαλλάκια σου και ειδικά αν έχεις αφέλειες και πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπο σου , το κάνουν να δείχνει πιο αδύνατο και λαμπερό. Αν είσαι ξανθιά πέτα  καστανές ανταύγειες μέσα και θα δεις μεγάλη διαφορά ενώ αν είσαι καστανή προτίμησε ανταύγειες στο χρώμα του μελιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου