Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τα πιο εκθαμβωτικά χρώματα στα νύχια σου!

Τόλμησε το χρώμα της φύσης όπως  η Μαρία Μενούνος και κέρδισε  τις εντυπώσεις!Έχεις χαθεί σε μια σειρά από μανό και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Μανό περσινά, μανό διαχρονικά, μανό τρέντι, μανό σκούρα, μανό με γκλίτερ σε καλούν να διαλέξεις! Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά τα χρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στα χέρια σου!..

Νύχια σα φυσικά: τα βερνίκια νυχιών ωρίμασαν και αποφάσισαν φέτος να είναι όσο πιο φυσικά γίνεται! Οι παλ αποχρώσεις σε κερδίζουν φέτος και στα νύχια μιας και τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν. Αθώα απλά ροζ, μπεζ,  υπέροχα λιλά και εντυπωσιακά γαλάζια  σε κερδίζουν φέτος κάνοντας τα νυχάκια σου απόλυτα σέξι. Αυτή τη φορά μπορείς άνετα να συνδυάσεις τα νυχάκια σου με το αγαπημένο σου παλ ζιβάγκο και να κάνεις θραύση με την strawberry sweet ομορφιά σου!


Μην ξεχνάς: το nude στιλ στα νύχια ταιριάζει σε όλες και το κυριότερο σε όλα τα μήκη και σχήματα! Είτε έχεις μικρά , μακριά, στρογγυλά ή τετραγωνισμένα οι φυσικές αποχρώσεις αναδεικνύουν στο έπακρο τα υπέροχα νύχια σου!


Σα βαμπίρ: μπορεί το twilight να μην είναι η αγαπημένη σου ταινία αλλά για σκέψου δεν έγινε τυχαία νούμερο ένα; Φέτος λοιπόν τα χρώματα στα νύχια σου σε προκαλούν να ανακαλύψεις την πιο μυστηριώδη πλευρά του εαυτού σου και  δεν έχεις παρά να τολμήσεις το σκούρο μοβ, το μπλε-μοβ, το μπλε σκούρο και το καφέ και  γενικά όλες αυτές τις dark αποχρώσεις που σε μεταμορφώνουν!


Ναι στο πράσινο: το πράσινο είναι ένα χρώμα που φέτος παίρνει μια (υψηλή) θέση στις επιλογές σου! Η μέντα γίνεται δεύτερο δέρμα σου και το χρώμα της φύσης σε πολλές του αποχρώσεις όπως λαδί και σκούρο πράσινο διεκδικούν μια θέση στα...νύχια σου! Για τη βραδινή σου έξοδο προτίμησε το κυπαρρισί που είναι σέξι και ταυτόχρονα γκλάμουρ και όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάνει να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε τόσα γαλλικά μανικιούρ!


Το διαχρονικό κόκκινο: το κόκκινο στα νύχια σου είναι βαθύ , σέξι και άκρως ερωτικό! Η πιο ζεστή απόχρωση του χειμώνα είναι το βαθύ κόκκινο με βυσσινί μίξη. Ώριμο και σοφιστικέ αυτό το χρώμα μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο και να εντυπωσιάσει ακαριαία!


Το κόκκινο της φωτιάς: ε τι να πούμε για το πιο ερωτικό χρώμα! Το κόκκινο πηγαίνει σε όλες, το αγαπούν όλες και το κυριότερο το λατρεύουν οι άντρες. Θες να είσαι φλογερή και σέξι; Τότε μην ψάξεις αλλού. Το κόκκινο είναι το χρώμα σου! Πρόκειται για το απόλυτο χρώμα που δε βγαίνει ποτέ εκτός μόδας και καλά θα κάνεις να έχεις πάντα ένα βερνίκι στο σπίτι σου για ώρα ανάγκης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου