Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Όσα τον χαλάνε στο σεξ μαζί σου...

Νομίζεις πως είσαι μια θεά, μια σεξοβόμβα, πως στο σεξ τα κάνεις όλα τέλεια χωρίς καμιά ατέλεια! Κι όμως, μπορεί να συνηθίζεις να κάνεις τόσα λάθη στο σεξ και οι τεχνικές σου να χαλάνε τόσο πολύ τους εκάστοτε παρτενέρ σου, που τελικά γι' αυτό κανείς δεν κάθεται μαζί σου. Τι τον χαλάει τελικά στο σεξ μαζί σου και πώς μπορείς να το διορθώσεις....

Λαθάκι Νο1: Πέφτεις στο κρεβάτι με τη βράκα της γιαγιάς: όσο κι αν σε θέλει το έτερον ήμισυ, όσο κι αν σε ποθεί, πως να ανεβάσει το ηθικό του, πώς να ανάψει όταν σε βλέπει να πέφτεις στο ψητό φορώντας εσώρουχο τύπου σωβρακάκι με την Hello Kitty επάνω ή τη Φραουλίτσα! Σίγουρα το να φοράς στρινγκ από το πρωί μέχρι το βράδυ, ούτε άνετο ούτε και υγιεινό είναι. Αλλά το να φοράς καυτά και σέξι εσώρουχα στο σεξ, είναι πολύ σημαντικό για την ηδονή του καλού σου.
Καυτή παραλλαγή: αν δεν τρελαίνεσαι με τα στρινγκακια, προτίμησε τα κοφτά δαντελωτά εσώρουχα τύπου μπραζίλιαν ή απλά εμφανίσου χωρίς βρακάκι!
Λαθάκι Νο2: Φωνάζεις χωρίς λόγο: πάνω στο ερωτικό παιχνίδι συνηθίζεις να παράγεις διάφορους θορύβους που σέξι δεν μπορείς να τους πεις. Ειδικά, οι άναρχες φωνές χωρίς να υπάρχει πραγματική ηδονή, οι μωρουδιακή γλώσσα ή η αναπαραγωγή ήχων από ζώα, είναι πιθανό να κάνουν το πέος του να πέφτει στα τάρταρα. Ειδικά, αν νομίζεις πως με το να φωνάζεις και να γκαρίζεις θα τον κάνει να πιστέψει ότι ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του, μάλλον το αντίθετο πετυχαίνεις. Εκείνος καταλαβαίνει ακριβώς την κοροϊδία και ξενερώνει χειρότερα.
Καυτή παραλλαγή: είπαμε να μην την βγάζει μουγγή στο κρεβάτι σαν την Μαρία της Σιωπής. Μπορείς βέβαια να το ρίξεις στις ξένες γλώσσες και να νομίζει ο καλός σου πως κάθε μέρα έχει μια διαφορική γυναίκα στο κρεβάτι του, Ισπανιόλα, Ιταλίδα και πάει λέγοντας!
Λαθάκι Νο3: Του κόβεις τις ελπίδες να κάνετε μαζί, έστω κάποια στιγμή (κάτι που του αρέσει αλλά εσύ μισείς στο σεξ): Σου λέει να πέσεις στα τέσσερα αλλά εσύ νομίζεις πως θέλει να δοκιμάσετε το πρωκτικό. Του κάνεις στοματικό και εκείνος δείχνει να το απολαμβάνει και στη συνέχεια απομακρύνεις το στοματάκι σου από τη μικρή του περιοχή, γιατί εσύ είσαι κυρία και δεν θα καταπιείς τους χυμούς κανενός άντρα. Σίγουρα, για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει, δεν μπορείς να έχεις πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη, επειδή μια φίλη σου είπε αυτό ή κάπου διάβασες κάτι άλλο. Όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι μαζί του στο σεξ, τον ενημερώνεις γι' αυτό προτού πέσετε στο κρεβάτι. Είναι χειρότερο να προσπαθείτε να λύσετε τα άλυτα την ώρα του σεξ γιατί ο οργασμός θα πάει περίπατο.
Καυτή παραλλαγή: προμηθεύσου σαμπάνια, άναψε το τζάκι και μιλήστε για όλα όσα αφορούν το σεξ κι εσάς τους δύο!
Λαθάκι Νο4: Αφήνεις τα σημάδια σου έντονα στο κορμάκι του: θέλεις να το παίξεις καυτή και προχωρημένη κοπέλα. Και για να δείξεις το πάθος σου, του τραβάς τα μαλλιά με κίνδυνο να τα ξεριζώσεις, του τραβάς τις ρωγίτσες και κοντεύει να λιποθυμήσει από τον πόνο και σαν να ήσουν αιλουροειδές αφήνεις νυχιές και γρατσουνιές στην πλάτη του. Για να μην μιλήσουμε για τις πιπιλιές και τα σημάδια από τα δόντια σου πάνω στο πέος του. Για να μην βρεθεί ο χριστιανός στο ΚΑΤ χριστουγεννιάτικα, άσε τα νάζια αιλουροειδούς και φέρσου με τρυφερότητα.
Καυτή παραλλαγή: αντί να του αφήσεις σημάδια και καλά πάθους παντού, βάλε να καίνε αιθέρια έλαια και κάντου αισθησιακό μασάζ παντού.
Τα χειρότερα που έχουμε ακούσει:
Α. Σε πιάνουν τα κλάματα κάθε φορά που ολοκληρώνεις! Τι το θες τ μαύρο δάκρυ;
Β. Τον αποκαλείς μπαμπάκα. Άσε βρε τις οικογένειες έξω από το σεξ!
Γ. Του κάνεις στοματικό στα γρήγορα χωρίς να βάλεις καθόλου σάλιο, τέχνη και ενθουσιασμό.
Δ. Βάζεις το δαχτυλάκι σου εκεί που δεν πρέπει χωρίς να του πάρεις την άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου