Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τι να φορέσω την Πρωτοχρονιά??

Τις φετινές εορτές οι τάσεις της μόδας είναι πολλές και για διαφορετικά στυλ και προτιμήσεις....
Λοιπόν για ρίξτε τους μια ματιά για να είστε in και φυσικά για να τραβήξετε....μα τι άλλο φυσικά!...τα βλέμματα!!...


Τάση Νο1: Κορσές
Συνδύασε έναν στιλάτο κορσέ με ένα απλό μαύρο παντελόνι και ψηλά παπούτσια για μια πολύ σέξι αλλά και σικάτη εμφάνιση! Επέλεξε παπούτσια που θα δέσουν αρμονικά με τον κορσέ: για παράδειγμα αν ο κορσές έχει βελούδινες λεπτομέρειες διάλεξε παπούτσια που θα έχουν κάποιο βελούδινο φιόγκο στο πίσω μέρος ή αν ο κορσές έχει δαντέλα διάλεξε μια γόβα με μαύρη δαντέλα! 

Τάση Νο2: Λάμψη!
 Ένα μακρύ φόρεμα σε απόχρωση του ζαχαρί ή του πολύ απαλού ροζ κεντημένο με κρυσταλλάκια θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου! Προσοχή! Τα αξεσουάρ σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι πολύ διακριτικά… έως ανύπαρκτα! Ένα ζευγάρι σικάτα σκουλαρίκια κι ένα μικρό κλατς τσαντάκι που θα κρατάς στο χέρι είναι αρκετά!

Τάση Νο3: Μπρονζέ
Διάλεξε μια μακριά μπρονζέ τουαλέτα ή ακόμα και ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, χρησιμοποίησε γήινα χρώματα στο μακιγιάζ σου (καφέ, μπεζ και nude χείλη), λιγοστά αξεσουάρ και κοσμήματα σε γήινα επίσης χρώματα και είσαι έτοιμη για το πάρτυ!

Τάση Νο4: Μπλε σκούρα δαντέλα
Όταν το βαθύ μπλε συναντά τη δαντέλα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια άκρως γορτινή και σικάτη εμφάνιση! Συνδύασε το φόρεμά σου με μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ και μια μαύρη εσάρπα με βελούδινη υφή!

Τάση Νο5: Φλογερό κόκκινο!
Μια λαμπερή κόκκινη τουαλέτα με μακριά μαύρα γάντια και μαύρα παπούτσια θα σε κάνουν να νιώθεις η βασίλισσα του χορού! Αν πάλι θες να κάνεις το στυλ πιο νεανικό συνδύασε μια κόκκινη φούστα με τούλι με ένα απαλό γκρι σακάκι ή ένα γκρι γούνινο (αλλά λεπτό) γιλέκο! Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά: μια λεπτή κόκκινη ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου!

Τάση Νο6: Πράσινο πετρόλ!
 Το πράσινο πετρόλ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές, τονίζοντας άψογα τα χαρακτηριστικά τους! Συνδύασέ το με χρυσά (όρο ματ) κοσμήματα και αξεσουάρ και, για το απόλυτο λουκ, με παπούτσια στο ίδιο (περίπου) χρώμα! 

Τάση Νο7: Χρυσό!
 Για να ζήσεις κι εσύ το δικό σου παραμύθι και να νιώσεις σαν πριγκίπισσα διάλεξε ένα χρυσό φόρεμα! Και πάλι προσοχή στα αξεσουάρ: το χρυσό φόρεμα είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό! Μην το φορτώσεις με πολλά κοσμήματα (ίσως καλύτερα θα ήταν να μην φορέσεις ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμήματα) και διάλεξε πολύ διακριτικά παπούτσια και τσαντάκι.

Τάση Νο8: Ασημί!
 Ο αιώνιος αντίπαλος του χρυσού! Αν είσαι από αυτές που δεν φορούν με τίποτα χρυσά, σου βρήκαμε τη λύση: ασημί! Κάνε ένα απαλό, σχεδόν φυσικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, τονίζοντας λίγο περισσότερο τα μάτια σου (χρησιμοποίησε συνδυαστικά μαύρο και γκρι μολύβι, ασημί και παλ ροζ σκιές και πολλές στρώσεις μάσκαρα). Και θυμήσου: όσο πιο πολύ λάμπει το φόρεμά σου, τόσο πιο μίνιμαλ πρέπει να είναι όλα τα υπόλοιπα!

Τάση Νο9: Το μικρό μαύρο φόρεμα!
 Το φόρεμα που σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές άλλες περιστάσεις μέχρι σήμερα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη για ακόμη μια φορά! Ένα απλό μαύρο φόρεμα, που όλες πρέπει να έχουμε στις ντουλάπες μας, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια άψογη γιορτινή εμφάνιση προσέχοντας τις λεπτομέρειες: ένα προσεγμένο μακιγιάζ με έντονο κόκκινο κραγιόν - διάφανη σκιά και μαύρο eye liner, ένας περίεργος κότσος ή ένα εκκεντρικό αξεσουάρ στα μαλλιά, ένα ζευγάρι μακριά γάντια, ένα διχτυωτό μαύρο καλσόν και μια εκκεντρική γόβα θα κάνουν ακόμα κι εσένα να μην αναγνωρίζεις το απλό (μα τόσο σικ) μαύρο αγαπημένο σου φόρεμα!


http://www.dietup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου