Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτη κούκλα και στο κρύο

Τώρα που έπιασαν τα κρύα για τα καλά εσύ δεν έχεις παρά να διατηρήσεις την ομορφιά σου και στη βαρυχειμωνιά! Το πρόσωπο καιτο σώμα σου έχουν ανάγκη την φροντίδα σου και εσύ δεν έχεις παρά να την προσφέρεις απλόχερα για να είσαι πάντα κουκλάρα!Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ομορφιά σου και με φόντο το χιόνι!...

Χειλάκια έξω λοιπόν: τα χειλάκια  και η μυτούλα σου υποφέρουν από το κρύο και έχουν έντονη την ανάγκη για ενυδάτωση. Αν δε θέλεις τα χειλάκια σου να αφυδατωθούν, πρέπει να τα φροντίσεις. Το  λιπ μπάλμ-που είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία που προφυλάσσουν την απαλότητα των χειλιών σου, αλλά  μπορείς να χρησιμοποιείς σα βάση κάτω από το κραγιόν σου. Αν δε θέλεις να δώσεις μια περιουσία η βαζελίνη μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό για τα χειλάκια σου! Δεν έχεις παρά να την απλώσεις όσοι συχνά θέλεις και ειδικά το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο για να απολαύσεις υπέροχα απαλά χειλάκια το πρωί!

Τιπ: πάρε το φακελάκι με το τσάι σου βούτηξε το σε ζεστό νερό και πίεσε το στα χείλη σου για 5 λεπτάκια! Θα τα δεις πιο ενυδατωμένα από ποτέ.

Έξτρα τιπ: για υπέροχα απαλά χείλη το σησαμέλαιο είναι με το μέρος σου! Άπλωσε ζεστό σησαμέλαιο στην επιφάνεια των χειλιών σου και θα έχεις βελούδινα χείλη.

Δέρμα μου, φτιαγμένο από πηλό: το δέρμα σου δεν είναι μυστικό έχει ανάγκη την προσοχή σου περισσότερο από ποτέ τώρα. Η ενυδατική σου κρέμα γίνεται τώρα η καλύτερη σου φίλη και οφείλεις να την απλώνεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το σκραμπ μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μιας και αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα σου.

Έχεις μύτη: η μυτούλα σου είναι η πιο ταλαιπωρημένη από το κρύο αφού έχει την τάση να κοκκινίζει στο άψε-σβήσε μόλις βγεις στο κρύο. Τι να κάνεις για να την θωρακίσεις; Μα φυσικά απολέπιση! Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα που έχουν την τάση να κάνουν αποικίες στη μυτούλα σου και αφήνεις το δερματάκι σου καθαρό. Το ιδανικό σκράμπ είναι φυσικά μέλι με ζάχαρη που αφού ανακατέψεις τα υλικά απλώνεις το μείγμα στη μυτούλα σου και με απαλές κυκλικές κινήσεις την καθαρίζεις τέλεια! Η μυτούλα σου μετά από αυτό δεν έχει να φοβάται τίποτα!

Ο καθρέφτης της ψυχής: τα ματάκια σου θέλουν και αυτά την προσοχή σου. Η κρέμα ματιών για κάτω από τα μάτια είναι απαραίτητη αφού προστατεύει την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σου από το κρύο. Μην την ξεχνάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου