Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!

Πως προτιμούν τελικά οι άνδρες τις γυναίκες? Σας παραθέτουμε μερικά από τα γούστα των ανδρών σύμφωνα με ερευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν....
 
Προτίμηση στο γεμάτο στήθος

Σύµφωνα µε έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ), το γυναικείο στήθος συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτίµησης των αντρών, ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών. Όπως αποκαλύπτει ωστόσο έρευνα που έγινε στην Αµερική, τη χώρα µε τις περισσότερες πλαστικές επεµβάσεις στήθους, το µέγεθος που προτιµούν οι περισσότεροι άντρες, κόντρα στο πρότυπο των µοντέλων µε το µικρό ή σχεδόν ανύπαρκτο στήθος αλλά και στο πρότυπο των υπερµεγέθους σιλικονάτου στήθους των sex symbols, είναι το µεσαίο, κανονικό µέγεθος. Οι εκπρόσωποι της Εξελικτικής Ψυχολογίας συσχετίζουν αυτή την προτίµηση µε την ασυνείδητη σκέψη ότι το γεµάτο στήθος µπορεί να ταΐσει καλύτερα ένα µωρό. Με το ίδιο σκεπτικό συσχετίζουν και την προτίµηση κάποιων αντρών σε γυναίκες µε τονισµένα οπίσθια, αφού οι γυναίκες µε ανοιχτή περιφέρεια είχαν µεγαλύτερες πιθανότητες να γεννήσουν πιο εύκολα σε εποχές που ο τοκετός µπορούσε να κοστίσει ακόµα και τη ζωή της µητέρας.


Δεν μετράει μόνο η εμφάνιση

Σύµφωνα µε έρευνα του ΕΣΙ, 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης, όµως η ωριµότητα και η σοβαρότητα φαίνεται ότι θεωρούνται τα σηµαντικότερα προσόντα µιας γυναίκας

Αδυναμία στο baby face

∆ιαπολιτισµική έρευνα που έγινε στις Ηνωµένες Πολιτείες σε άτοµα που προέρχονταν από πέντε διαφορετικές κουλτούρες έδειξε ότι οι άντρες, ανεξαρτήτως φυλής, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή µύτη και γεµάτα χείλη, το γνωστό babyface.

Συστολή και χιούμορ


Μερικοί άντρες µπορεί να θεωρούν συναρπαστική τη διάθεση κάποιων γυναικών να παίρνουν πρωτοβουλίες στον έρωτα και να κάνουν την πρώτη κίνηση, όµως µια σηµαντική µερίδα εξακολουθεί να προβληµατίζεται. Κι αυτό γιατί όταν η γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στην ερωτική σχέση υπονοµεύει έναν αγαπηµένο ρόλο του άντρα: αυτόν του κατακτητή.
Γι’ αυτό αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να προτιµούν τις γυναίκες που είναι πιο συνεσταλµένες και περιµένουν το πρώτο βήµα από τους άντρες. Μετά το πρώτο ραντεβού πάντως το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι εκτιµά ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι φιλικές και έχουν ανεπτυγµένη την αίσθηση του χιούµορ!

«Ναι» στο χρώμα

Αν και συνήθως οι άντρες αναφέρουν ότι το πιο σέξι χρώµα είναι το µαύρο, αυτή η προτίµηση µάλλον προκύπτει λόγω κουλτούρας. Έρευνες που έχουν πραγµατοποιηθεί την τελευταία δεκαετία ξεκαθαρίζουν ότι ελκύονται και φλερτάρουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν φωτεινά χρώµατα, και µάλιστα προτιµούν τις αποχρώσεις του ροδακινί!

Αποκαλύψεις με μέτρο

Σύµφωνα µε έρευνες, το καλοκαίρι οι ερωτικές επαφές είναι πιο συχνές. Ένας από τους λόγους για τους οποίους συµβαίνει αυτό είναι και τα ελαφρότερα ρούχα που φοράνε οι γυναίκες, τα οποία ως εκ τούτου εξασφαλίζουν περισσότερα οπτικά ερεθίσµατα για τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Μια γυναίκα ωστόσο δεν χρειάζεται να ντυθεί προκλητικά για να διεγείρει έναν άντρα. Ακόµα και η αποκάλυψη της γυµνής σάρκας σε σηµεία όπως τα πέλµατα, οι γάµπες ή οι ώµοι µπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου