Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Το ιδανικό μακιγιάζ για ξανθές καλλονές!

Η Σιένα Μίλερ ξέρει καλά πώς με το χρυσο-ξανθό μαλλάκι της πρέπει να χαρίζει στα  μαγουλάκια της ροδακινί όψη! Το ξανθό είναι το χρώμα που πολλές πόθησαν και λίγες τελικά καταφέρνουν να λανσάρουν επιτυχώς. Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζένιφερ άνιστον, Κριστίνα Αγκιλέρα είναι λίγες μόνο από τις διάσημες ξανθές που πίνεις νερό στο όνομα τους; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις με το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα που είσαι ξανθούλα!....
Η Σιένα Μίλερ ξέρει καλά πώς
με το χρυσο-ξανθό μαλλάκι της
πρέπει να χαρίζει στα
μαγουλάκια της ροδακινί όψη!

Γενικά: αν είσαι ξανθούλα το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί 5 στα 10 κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Τι να κάνεις για να σε κοιτάξουν και τα 10; Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με το μακιγιάζ σου! Η αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ ειδικά εσένα έχει την τάση να σε αλλάζει τελείως: αρκεί να ξέρεις ποια απόχρωση ξανθού έχεις στα μαλλάκια σου: πλατινέ, χρυσό-ξανθό ή μήπως ψυχρό ξανθό;

Πλατίνα μου: αν το μαλλάκι σου είναι πλατινέ αυτό σημαίνει ότι δε φοβάσαι να τραβήξεις το βλέμμα και να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό! Ξέχασε τις αποχρώσεις του χαλκού στα μάτια , τα χείλη και τα μάγουλα σου. Τώρα  οι ασημί αποχρώσεις γίνονται το όνειρο σου και δε θα τις βγάζεις από τα ματάκια σου. Ακόμη και στα λιπ-γκλος με λάμψη προτίμησε να ιριδίζει στο ασημί του για να ταιριάζει ακόμη περισσότερο με την πλατίνα στα μαλλάκια σου.  Τα ροζ και κόκκινα κραγιόν καλό είναι να βρίσκονται μόνιμα στην τσάντα σου!
Η Γκουέν Στεφάνι  ξέρει τι κάνει αφού έχει μόνιμα στην τσάντα της ένα κόκκινο κραγιόν!
Η Γκουέν Στεφάνι ξέρει τι κάνει
αφού έχει μόνιμα στην τσάντα
της ένα κόκκινο κραγιόν!

Τιπ: μην το παρακάνεις με τα φρύδια σου! Αν έχεις πολύ σκουρόχρωμα φρύδια , η βαφή γίνεται κολλητή σου φιλενάδα τουλάχιστον για όσο έχεις αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Αν έχεις μαύρα φρύδια βάψε τα σε καστανή απόχρωση ή με μολύβι φρυδιών ή με βαφή.

Χρυσομαλλούσα: το χρυσό-ξανθό είναι μια απόχρωση που «γλυκαίνει» τα χαρακτηριστικά σου και σου χαρίζει εύκολα strawberry sweet ύφος! Τα ροζ κραγιόν με μια δόση χρυσού μέσα τους αλλά και τα ρουζ σε ροδακινί και ροζ-χρυσή απόχρωση είναι ότι πρέπει για να ενισχύσουν την γλυκιά σου όψη. Τα σκούρα μοβ(σχεδόν δαμασκηνί) αλλά και τα παλ μοβ είναι ότι πρέπει για το μακιγιάζ των ματιών σου και ταιριάζουν τέλεια με την χρυσή απόχρωση των μαλλιών σου!

Σα φυσικό ξανθό ή αλλιώς της άμμου: είτε γεννήθηκες ξανθούλα( ξέχασε αυτά που λένε όσοι ζηλεύουν το χρώμα σου για τις φυσικές ξανθές), είτε απλά βάφεις τα μαλλάκια σου στο φυσικό ξανθό τότε δεν έχεις παρά να βάλεις το μελί και το χρώμα της καραμέλας στο μακιγιάζ σου. Ξέχασε την τερακότα γιατί είναι πολύ άχρωμη απόχρωση που δε σου ταιριάζει καθόλου. Τόλμησε να τονίσεις το μάτι σου με χρυσό και σαμπανί μολύβι και δες το μακιγιάζ σου να απογειώνεται!

Μην ξεχνάς ότι το πιο εντυπωσιακό χρώμα της χρωματικής παλέτας στα μαλλιά σου ανήκει και με τα κατάλληλα εργαλεία μακιγιάζ θα αναδεχθείς στον απόλυτο ξανθό άγγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου