Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κι άλλα...γούστα ανδρών!

Αν θες να τον κερδίσεις με το στιλ σου, μάθε πώς να προσαρμόζεις τις επιταγές της μόδας στην αισθητική που θα τον κάνει να λιώσει....


Βαθύ ντεκολτέ:
Πρώτο στις προτιμήσεις των αντρών κάθε ηλικίας, μαγνητίζει το βλέμμα και αποτελεί ένα ακαταμάχητο όπλο σαγήνης του ασθενούς φύλου. Ωστόσο, αν έχεις μεγάλο στήθος, μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να σε κάνει να δείχνεις δεύτερη.

Απαλότητα και λάμψη:
Οι άντρες λατρεύουν καθετί απαλό, λείο και λαμπερό στις γυναίκες. Χνουδωτά υφάσματα, μοχέρ πλεκτά, μεταξωτά σατέν σε γλυκά χρώματα που φωνάζουν από μακριά: "Άγγιξέ με!". 


Αγαπημένο μου τζιν:
Δίνουν την εντύπωση της εφηβικής ανεμελειάς και γι' αυτό ακριβώς αρέσουν στους άντρες. Για μας, είναι πρακτικά και άνετα. Συνδύασέ τα με ένα απλό μακό με στάμπα ή χωρίς και ελάχιστα κοσμήματα για το πρωί, ή με ένα εντυπωσιακό τοπ και τακούνια για το βράδι και έχεις βγει απ' την ενδυματολογική κρίση στο λεπτό. Ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια που κυκλοφρούν, διάλεξε το κόψιμο που αναδεικνύει καλύτερα τα οπίσθιά σου και κάνε τους να πέσουν στα γόνατα.



Αραχνοΰφαντα φορέματα:
Ιδανικά για βράδυ, αλλά και για κάθε ώρα στις διακοπές, τα ελαφρώς ή και βαρέως διάφανα φορέματα συγκινούν ακόμη και τους πιο αδιάφορους άντρες. Για να μην γίνεις ρόμπα όμως, συνδύασε τα με αδιαφανή κομπινεζόν σε σατέν στο ίδιο χρώμα για την πόλη, και με μαγιώ στις διακοπές. 

"Φυσικό" πρόσωπο:
Μην ξεγελαστείς! Με τη λέξη "φυσικό" οι άντρες εννοούν το μακιγιάζ που δεν φαίνεται. Μπορεί να φοράς δυο στρώσεις μέικαπ και πούδρα και πάλι να νομίζουν ότι είσαι άβαφτη. Ήτοι: όχι αϊλάινερ, όχι κόκκινο κραγιόν, όχι αφύσικες σκιές στα μάτια. Αντίθετα, διάλεξε διακριτικές μπεζ σκιές, απαλό ροζ ή ροδακινί ρουζ, και βρες ένα ματ κραγιόν που να είναι ακριβώς στον ίδιο τόνο με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Επίσης, ποτέ μην υποτιμάς την αξία της μάσκαρα (μόνο αδιάβροχη εννοείται για να μην σε προδώσει) και τη δύναμη των καλοσχηματισμένων φρυδιών. Ποτέ μην πιστέψεις τη φράση: "δεν χρειάζεται να βάφεσαι, για μένα". Χρειάζεται και παραχρειάζεται. 

Μαλλιά επιμελώς ατημέλητα:
Τα αυστηρά χτενίσματα "κομμωτηρίου" με τους τόνους λακ και τζελ που κάνουν τα μαλλιά να μοιάζουν με κράνος, μπορούν να ξενερώσουν και τον πιο καλοπροέραιτο άντρα. Δε λέμε να γυρνάς σαν την "Τρελή του Σαγιώ". Χτένισέ τα σε χαλαρό κότσο, σέξυ κοτσίδα στο πλάι, ελεύθερα στους ώμους ή όπως σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά μην ξεχνάς ποτέ ότι αυτά που θα τον κερδίσουν είναι τα μοσχομυριστά, λαμπερά και μαλακά μαλλιά που προκαλούν να τα χαϊδέψεις. 

Με σημαία μου μια φούστα:
Όταν είναι στο σωστό μήκος, δηλαδή γύρω, ή λίγο πάνω απ' το γόνατο, η φούστα είναι η επιτομή του γυναικείου ντυσίματος. Διάλεξέ την όταν θέλεις να τονίσεις τη θηλυκότητά σου. Αν είναι σε εφαρμοστή γραμμή, ή σε γραμμή "Α", από σατέν, κερδίζει έξτρα πόντους.

www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου