Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σε τι φάση είναι η σχέση σου & τι να περιμένεις

Όλες οι σχέσεις περνούν από διάφορα στάδια και φάσεις, είτε το συνειδητοποιούμε, είτε όχι! Είτε ζεις μαζί του έναν έρωτα άνευ όρων, είτε η αγάπη σας είναι όλο τρέλα και πάθος, είτε βαριέστε ο ένας τον άλλο μέχρι θανάτου! Όλοι οι δεσμοί έχουν τα πάνω και τα κάτω τους και τα στάδια που θα διαβάσεις παρακάτω, τα περνούν όλα τα ζευγάρια που είναι μαζί έστω για 2 μήνες ή για 20 χρόνια. Μάθε σε ποια φάση βρίσκεστε εσείς τώρα και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της σχέσης σας...

Στάδιο Πρώτο: Στα μέλια και τα ζαχαρώματα
Τι συμβαίνει στη φάση αυτή:
Εδώ εσείς οι δυο σαν ένα, ζείτε τον έρωτα στην απόλυτή του φάση. Καρδούλες πάνε κι έρχονται, μηνύματα στάζουν μέλι, σε κοιτώ και με κοιτάς και λιώνω και όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν μας νοιάζει τι θα κάνει. Εκεί το σεξ βγαίνει αυθόρμητα και οι καυγάδες δεν υπάρχουν!
Τα καλά νέα:  Αυτή τη στιγμή δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλο. Θέλεις να κοιτάζεις τα μάτια του και να λιώνεις, μπορείς να περνάς μαζί του 24 ώρες κάθε μέρα και να μην βαριέσαι, θέλεις να του πεις τα πάντα για τη ζωή σου και να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Έτσι, δένεστε περισσότερο και η επαφή μεταξύ σας μεγαλώνει.
Τα κακά νέα: στη φάση αυτή αποκτάμε όλοι χίλιους βαθμούς μυωπίας. Αυτό σημαίνει πως όποιο ψεγάδι, εξωτερικό και συμπεριφοράς, κι αν έχει ο καλός σου, εσύ απλά δεν το βλέπεις ή και να το βλέπεις έχει μέγεθος extra small! Ταυτόχρονα, στη φάση αυτή και εξαιτίας της λαχτάρας και του ενθουσιασμού που έχετε, μπορεί να πάρετε αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε! Θυμήσου τον γάμο μιας ημέρας, της Μπρίτνεϊ!
 Θα καταλάβεις ότι προχωράς στο επόμενο επίπεδο: αυτό το πολύ πολύ μαζί αρχίζει να τρυπάει το μυαλό σου που δηλητηριάζεται από τις σκέψεις του να περάσεις (ή να περάσει) και λίγο χρόνο μόνη σου. Σε ιδανικές συνθήκες, τα μέλια δεν χάνονται εντελώς αλλά μπορούν να φεύγουν και να ξαναέρχονται, αρκεί να το παλέψετε!
Αγαπημένη ατάκα: μπουρμπουλιθρίνι μου, μ'αγαπάς;
 
Στάδιο Δεύτερο: επιστροφή στην πραγματικότητα
 Τι συμβαίνει στη φάση αυτή: στην φάση αυτή μετά το μήνα του Μέλητος, ξεκινάς να αντιλαμβάνεσαι πως ο τέλειος σύντροφός σου δεν είναι τόσο τέλειος τελικά. Το ρομάντζο υπάρχει μεν αλλά τα πολλά μέλια έχουν πάψει. Το ίδιο διάστημα, κι εσύ νιώθεις πιο χαλαρή και δεν τρέχεις να βαφτείς και να ντυθείς σούπερ σέξι για να μην σε δει χωρίς το τέλειο προσωπείο σου.
Τα καλά νέα: όσες φορές κι αν βρεθείς στο στάδιο αυτό, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι για να καθορίσεις τη σχέση σου στο παρόν και το μέλλον. Έτσι, θα περάσεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο επαφής μαζί του και τελικά θα επιβεβαιώσεις ή όχι, τους αληθινούς λόγους για τους οποίους είσαι μαζί του. Μην είναι η μοναξιά που την φοβάσαι ή όντως πεθαίνεις για εκείνον.
Τα κακά νέα: τα πρώτα συννεφάκια έκαναν της εμφάνισή τους πάνω από την ονειροχώρα, οι πρώτοι καυγάδες είναι πλέον γεγονός κι εσύ αρχίζει να αναρωτιέσαι μήπως δεν ταιριάζεις τελικά μαζί του. Πρόσεξε γιατί μπορεί στο ρομαντικό στάδιο να έφτιαξες στο μυαλό σου έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τελικά πολλές διαφορές με αυτόν που βλέπεις τώρα, στην φάση της πραγματικότητας. Το ίδιο, έχε υπόψη σου, μπορεί να νιώθει κι εκείνος!
Θα καταλάβεις ότι προχωράς στο επόμενο επίπεδο: αν ξεπεράσετε το στάδιο αυτό, θα προχωρήσετε στη φάση της βαθιάς δέσμευσης που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αληθινή αγάπη. Αν όχι, ο δεσμός θα λήξει μεν αλλά τελικά καλό θα σου κάνει αφού θα προχωρήσεις το ταξίδι προς την ανεύρεση του ιδανικού άντρα για σένα.
Αγαπημένη ατάκα: τα μάτια σου ήταν πάντα καστανά; Γιατί τα θυμάμαι γαλάζια, κi εσένα λίγο πιο ψηλό!

 Στάδιο τρίτο: σε θέλω με θέλεις, γιατί δεν δεσμευόμαστε
Τι συμβαίνει στη φάση αυτή: Εδώ το ζευγάρι έχει δεθεί σαν μια γροθιά και βιώνει έναν άτυπο γάμο. Βγαίνουμε μαζί, τρώμε μαζί, ίσως και να μένουμε μαζί (άτυπα), οι φίλοι μας καλούν παντού μαζί, φοράμε τα ίδια ρούχα, έχουμε το ίδιο στυλ και σχεδόν τις ίδιες συνήθειες και ο ένας συμπληρώνει τις φράσεις του άλλου.
Τα καλά νέα: στη φάση αυτή παγιδεύονται πολλά ζευγάρια Εδώ, ο καθένας από τους δύο συντρόφους νιώθει από τη μια, μεγάλη ασφάλεια που έχει το ταίρι του στο πλευρό του, ταυτόχρονα όμως, εκεί αρχίζουν οι πρώτες γυναικείες σκέψεις για το μέλλον και οι πρώτες αντρικές για το φευγιό!

www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου