Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

5 τρικ για να αναδείξεις την φυσική ομορφιά σου!

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά ως γνωστό, όμως τι μπορείς να κάνει εσύ για να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την ομορφιά σου; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να αναδείξεις σωστά τα πιο σέξι σημεία σου και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!

Πες ναι στο νερό: φυσικά δεν είναι μυστικό ότι το νερό κάνει καλό στο δερματάκι σου και σε κάνει να λάμπεις σα λαμπιόνι του χριστουγεννιάτικου δέντρου! Πιες λοιπόν 8-10 ποτήρια τουλάχιστον την ημέρα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι η αρχή για λαμπερό δερματάκι και το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να καυχιέσαι ότι έχεις το πιο σέξι δερματάκι που υπάρχει!

Άφησε το  να αναπνεύσει: όσο μπορείς ξέχασε το μέηκ-απ . Οκ μπορεί στη δουλειά καθημερινά να είναι το αγαπημένο σου εργαλείο μακιγιάζ αλλά όμως δε σημαίνει ότι  πρέπει να το παρακάνεις, γιατί κουράζεις το δέρμα σου και το ταλαιπωρείς. Αντί για μέηκ-απ προσπάθησε να το αφήσεις να ηρεμήσει και άσε τη φυσική σου ομορφιά να λάμψει!

Μην ξεχνάς το ντεμακιγιάζ: το ντεμακιγιάζ του προσώπου σου είναι απαραίτητο αν θέλεις να είναι πάντα καθαρή η επιδερμίδα σου. όσο κουρασμένη και να είσαι μην πέφτεις ποτέ για ύπνο με μέηπ-απ αν δε θέλεις να καταστρέψεις την επιδερμίδα σου.

Μείνε πιστή στη ρουτίνα:  ξεχνάς να βγάλεις τα φρύδια σου και να μείνεις πιστή στη ρουτίνα της αποτρίχωσης; Πώς περιμένεις να αναδείξεις την ομορφιά σου αν θυμίζεις τη Μαρία την άσχημη; Οπότε περιποιήσου μόνη σου τον εαυτό σου στο σπίτι, από το πεντικιούρ μέχρι τον καθαρισμό φρυδιών για να είσαι πάνα περιποιημένη και κούκλα. Αν κάποια φίλη σου έχει ταλέντο σε κάποιου είδος υπηρεσίες, π.χ. μια μπορεί να ξέρει να φτιάχνει τέλειο γαλλικό ή η άλλη να "βγάζει" φρύδια σαν επαγγελματίας εκμεταλλεύσου το και αφήσου στα χέρια της!

Φυσικά, φυσική ομορφιά: το μέλι, η ζάχαρη, το αμύγδαλο, η καρύδα , το αβοκάντο ή απλά το ελαιόλαδο που έχεις στην κουζίνα σου είναι τα καλύτερα συστατικά της ομορφιάς σου! Θες το καλύτερο απολεπιστικό; Τότε δεν έχεις παρά να ανακατέψεις 1 κουτ.σούπας μέλι με 1 κουτ.γλυκου ζάχαρη και έχεις έτοιμο το πιο φυσικό σκράμπ που αφήνει το δερματάκι σου απαλό σα μωρού. Και το καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται να χαλάσεις ούτε ευρώ για να το αποκτήσεις!

Ηρέμησε: η ηρεμία είναι το βασικό συστατικό της ομορφιάς σου. Όσο πιο ήρεμη είσαι το πιο κούκλα θα φαίνεσαι! Κάνε πράγμα που σε ευχαριστούν και ασχολήσου με τον εαυτό σου αλλά και μην ξεχνάς τη ρουτίνα της ομορφιάς σου για να είσαι πάντα απόλυτη θεά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου