Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Φυσικά ίσια μαλλιά σε 4 βήματα ..

Ονειρεύεσαι μακριά, ίσια μαλλάκια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τάμα για να τα αποκτήσεις; Να είσαι σίγουρη ότι με τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου -αφήνοντας απ’ έξω την ενοχλητική υγρασία- το πιο πιθανό είναι να τα δεις πιο σγουρά από ποτέ! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να έχεις τέλεια ίσια μαλλιά σε 4 μόνο απλά βήματα....

Γενικά: αν η τρίχα σου έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και το αλάτι- ειδικά αν εξακολουθείς να βάφεις τα μαλλάκια σου και τους καλοκαιρινούς μήνες- τότε πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο στα μαλλάκια σου να μακρύνουν και να "φτιάξουν". 

Στην άκρη του κόσμου: όπως σίγουρα ξέρεις -ή έστω έχεις καταλάβει όταν πηγαίνεις στο κομμωτήριο- όταν κόβεις το μαλλάκι σου (ακόμη και λίγο) αμέσως "παίρνει δύναμη" και αναδομείται η τρίχα σου. Η ψαλίδα δεν επιτρέπει στην τρίχα σου όχι μόνο να μακρύνει αλλά και να διατηρηθεί ίσια αφού αν έχεις προσέξει τείνει να δείχνει πιο κατσαρή αφαιρώντας σου ακόμη και πόντους από το μήκος των μαλλιών σου. Άρα δεν έχεις παρά να είσαι πιστή στο ραντεβού σου με το κομμωτήριο κάθε περίπου 15 μέρες για ένα καθάρισμα στις άκρες που θα κάνει το μαλλί σου να φαίνεται πιο ίσιο και πιο μακρύ!

Τα πήρα στο κρανίο: θες τα μαλλάκια σου να μακρύνουν γρήγορα αλλά κυρίως να δείχνουν και να είναι υγιή; Τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις το κρανίο σου σαν ...τα μάτια σου! Η λιπαρότητα σε αυτό το σημείο είναι ότι χειρότερο για τα μαλλάκια σου και δεν έχεις παρά να ο ρίξεις στο μασάζ. Κάνε μασάζ σε κάθε λούσιμο- ειδικά αν χρησιμοποιείς ειδικό σαμπουάν γι ίσια μαλλιά- και θα δεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την τρίχα σου να φτιάχνει και να είναι ακόμη πιο λαμπερή.
Τιπ: ξέχασε για λίγο τα προϊόντα στάιλινγκ και θα δεις ότι αν κρατήσεις τα μαλλάκια σου απαλλαγμένα από όλες αυτές τις (λιπαρές) ουσίες θα είναι τέλεια!

Το κοντίσιονερ και τα μάτια σου: ένα μαλακτικό που δρα σε βάθος στην τρίχα σου είναι απαραίτητο ... τουλάχιστον μια με δύο φορές την εβδομάδα- αν θέλεις να δεις τα μαλλάκια σου να διατηρούν τη λάμψη και τη δύναμη τους. Μην ξεχνάς ότι το παν, αν έχεις ήδη σχεδόν ίσια μαλλιά είναι να τα φροντίζεις έτσι ώστε να παραμένουν όσο πιο ίσια γίνεται. Έχε κατά νου ότι τα προϊόντα που δε χρειάζονται ξέβγαλμα είναι ότι πρέπει αφού δρουν πολύ πιο βαθιά στην τρίχα σου και σου εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου