Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

4 απαραίτητοι άντρες στη ζωή κάθε γυναίκας!

Υπάρχουν οι άντρες που σε κάνουν να λιώνεις από έρωτα. Υπάρχουν οι άντρες που χρησιμεύουν μόνο για τεχνικά θέματα: ο υδραυλικός, ο ηλεκτρολόγος, ο τζακάς. Υπάρχει ο άντρας της ζωής σου: ο μπαμπάς σου ενώ υπάρχουν και κάποιοι άντρες που ανήκουν στην κατηγορία των φίλων. Ποιοί 4 τύποι αντρών πρέπει να έχουν μια θέση στη ζωή σου ως φίλοι και γιατί είναι τόσο σημαντικοί:....

1. Ο στρέιτ άντρας φίλος που δεν σε έλκει ερωτικά:
Παρόλο που γνωρίζεις καλά πως το αγόρι αυτό διαθέτει ένα πέος και του αρέσουν τα κορίτσια, ποτέ δεν σκέφτηκες την περίπτωση να γίνετε ζευγάρι. Είναι αυτή η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι αληθινή αγνή κι αμόλυντη φιλία, ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δεν μπορεί να υπάρξει. Εκείνον νιώθε το ίδιο για εσένα και είσαι για εκείνον η μικρή αδερφή που ποτέ δεν είχε. Ο φίλος αυτός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε καταστάσεις που θέλεις ν' αποφύγεις κάποιον ενοχλητικό τύπο στο μπαρ ή σε εκδηλώσεις που θέλεις να συνοδεύεσαι από ένα αρσενικό βαρύ κι ασήκωτο (πχ. το γάμο της μεγάλης σου αντιζήλου στο γραφείο).
Η μόνη που μπορεί να τσακίσει τη φιλία σας είναι η καινούργια του αγαπημένη που καθόλου δεν πιστεύει στην εξαίρεση του κανόνα που αναφέραμε πιο πάνω!
2. Ο στρέιτ φίλος που παίζει ένα φλερτάκι μαζί του:
Με το αγόρι αυτό, πολλές φορές φτάσατε στο χείλος της καταστροφής. Είτε τον ξέρεις από το Λύκειο και ανταλλάξατε μερικά φιλάκια κάποτε, είτε σε παρηγόρησε ένα βράδυ που χώρισες και ήσουν τύφλα στο μεθύσι, είτε από διπλανός στη δουλειά, κατέληξε ν' αρκείται στη φιλία σου (ειδικά όταν του ξεφούρνισες πως δεν μπλέκεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά). Το αγόρι αυτό θα τρέξει πίσω σου κάθε φορά που θα είσαι πικραμένη και πελαγωμένη ενώ μόνο τα κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου και ο τρόπος που σε κοιτάζει, αρκούν για να σου φτιάξουν τη διάθεση στη στιγμή.
Η μόνη που μπορεί να τσακίσει τη φιλία σας είναι η ερωτική του εξομολόγηση ένα βράδυ που θα σε δει με τα ψηλοτάκουνα και το στενό μίνι φόρεμα και θα του κοπεί η ανάσα.
3. Ο γκέι φίλος σου:
Μαζί με το φίλο αυτό μπορείς να δεις όλες τις σεζόν του "Sex & the City" χωρίς γκρίνια. Ο ομοφύλόφιλος κολλητός θα σταθεί στο πλευρό σου κάθε φορά που δεν ξέρεις ποιό σύνολο να προτιμήσεις για το καυτό ραντεβού ή που θα ξεχάσεις το λιπ γκλος σου στο σπίτι. Το αγόρι αυτό διαθέτει το καλύτερο γούστο και μπορεί να σε συμβουλέψει σωστά για τα ερωτικά σου προβλήματα αφού διαθέτει αντρικό μυαλό αλλά γυναικεία οπτική.
Η μόνη που μπορεί να τσακίσει τη φιλία σας είναι η στιγμή που θα τον πιάσεις στο κρεβάτι με τον μέλλοντα σύζυγό του.
4. Ο κολλητός εξ' αποστάσεως:
Τον φίλο αυτό τον γνώρισες σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάνατε παρέα στο Πανεπιστήμιο και κατόπιν εκείνος επέστρεψε στην πόλη του. Ο φίλος αυτός, αν και μακρυά, είναι ο πιο πιστός άντρας στη ζωή σου. Για εκείνον μπορείς να κάνεις 5 ώρες ταξίδι με λεωφορείο κι εκείνος πάντα θα έχει ελεύθερο τον καναπέ του για να ξαποστάσεις. Θέλεις αυτό το αγόρι στη ζωή σου για να περνάς καλά, να σε πηγαίνει στα καλύτερα, να διασκεδάζετε παρέα (όποτε βρεθείτε στην ίδια πόλη) και να μην έχει την απαίτηση να του 'κάτσεις' επειδή σε γύρισε στα καλύτερα.
Η μόνη που μπορεί να τσακίσει τη φιλία σας είναι η ημέρα μετά το ξέφρενο γλέντι, που για κάποιο λόγο σας έφερε γυμνούς μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου